Bouwbedrijf De Smet Patrick & Jeroen, Zwalm ⋆ Stallenbouw Marquiso, Brakel
590
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-590,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive
 

Stallenbouw Marquiso, Brakel

Stallenbouw met solarium

Dit renovatieproject van paardenstallen werd volledig door onze onderneming gedaan. Zowel afbraakwerken, grondwerken, rioleringswerken, betonwerken, metselwerken, dakwerken en afwerking. De betonplaat werd opgeschuurd om een glad resultaat te verkrijgen. De stalmuren werden opgetrokken in volle betonblokken die verankert zitten in een staalconstructie, die dan dan op hun beurt ook bezet zijn met een waterafstotende laag en de draagconstructie van de balkenlaag zijn.

Ook de draaibare stalwanden, solarium, ramen, deuren en eiken schuifpoorten werden door ons gemaakt en geplaatst.

Het bijgegbouw is ook ingericht als keuken, bureau en toilet. Dit maatwerk is gemaakt in eigen atelier. De oude buitengevels zijn langs de buitenkant voorzien van een kallei laag en langs binnen geverfd met afwasbare verf.

Dit was een mooi project zowel in stallenbouw, metselwerken en interieurwerken.

Marquiso

  • Paarden weekendpension
  • Overwinteren van Paarden
  • Begeleide buitenwandelingen te paard
  • Onderhoud van weides
  • Verkoop van hooi & voordroog
Date
Category
Andere, Kleine werken, Nieuwbouw, Verbouwingen